bien_b2.png
 

En smak av tradisjoner

Hos oss får du moderne retter inspirert av lokale tradisjoner med sesongens aller beste råvarer. Vår spesialitet er den bergenske nasjonalretten persetorsk – sukkersaltet torsk som trekkes forsiktig i vann, og serveres på en moderne måte. Dette er en særdeles elegant tradisjonsrett som ikke finnes andre steder enn i Bergen.

_IMG6136.jpg

Tapas

Vi er inspirert av de spanske tapas og pintxos restaurantene i måten vi serverer maten på.

Rettene serveres som tapas og er godt egnet til å dele, noe som legger grunnlaget for et svært hyggelig måltid. Man kan bestille 3-4 retter pluss en dessert for et godt måltid, eller man kan kjøpe flere retter å dele med andre. Eller man kan gjøre akkurat som man vil. 

 
_IMG6440.jpg
Skjermbilde 2020-04-15 kl. 11.19.54.png
 
 

Sydlandsk stemning

I det historiske interiøret i Kjøttbasaren har vi plassert et åpent, moderne kjøkken med spisebar, hvor våre gjester kan nyte maten mens de ser kokkene jobbe på det hektiske kjøkkenet. Baren, som har en moderne og nordisk stil, er elegant utført av lokale designere. Ved å blande gammel og ny stil, ønsker vi å fremheve den opprinnelige stemningen som var i Kjøttbasaren for over 100 år siden. Hos oss skal det føles som å sitte i en av de store mathallene i Syd-Europa.

Bordbestilling

Telefon
+47 55 59 11 00

Åpningstider
Mandag - fredag: kl. 16 - 24 (kjøkken kl. 23)
Lørdag: kl. 13 - 24 (kjøkken kl. 23)
Søndag: kl. 16 - 22 (kjøkken kl. 21)

For mer informasjon besøk vår hjemmeside: bienbar.no